Zack

Omslag
”Fallible, full-bodied characters drive an absolutely riveting plot. Top-notch Swedish noir.”
Booklist, USA (starred review)

Zack är den första delen i Herkulesserien, ett helt nytt kriminalkoncept frammejslat av Mons Kallentoft och Markus Lutteman.

I serien som bygger fritt på Herkules tolv stordåd får läsaren följa den komplexe antihjälten Zack genom hans hårda polisarbete i Stockholms undre värld.

Över tid växer ett ödesdrivet relationsdrama fram, där Zack som en modern Herkules slits mellan två världar. Hans eget mörka förflutna vävs sakta in i berättelsen i takt med att den antika myten gestaltas genom brott med obehagligt realistisk verklighetsanknytning.

Du kan köpa boken här.

 


UR RECENSIONERNA:

”Fartfylld, välskriven och bitvis lite väl obehaglig.”
Lotta Olsson, DN

”Zack är en väldigt spännande kille. Han kommer från ganska påvra förhållanden, han befinner sig på båda sidor lagen, och han är ung och framåt. Det ger ju ett otroligt driv.”
Magnus Utvik, Gomorron Sverige, SVT

”En bra bok med mycket action. Jag får lite ”Stieg Larsson-vibe” och de böckerna har ju varit minst sagt populära…”
Deckarhuset

”Vilket driv! Vilken spänning! Och så den här anti-hjälten Zack, som absolut går hem hos mig! Gillar inte bara hur Zack beskrivs, utan även de andra. De känns helt klart möjliga! Författarna har lyckats oerhört bra med den här berättelsen. Jag kommer inte att kunna låta bli att läsa nästa bok! De har skapat mersmak hos mig. Både med karaktärerna, samtidsskildringen och miljöerna. Dessutom väcker historien många olika slags känslor och det kanske är det som också gör att den är så bra!
   Kortfattat kan jag säga: Zack är en riktigt bra kriminalroman/thriller, som du inte bör missa att läsa!”
Boktokig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.