Leon

KallentoftLutteman_Leon_Cover3D

Köp boken här.


UR RECENSIONERNA:

”Vilken bladvändare!!! Tempot är så högt, handlingen så spännande, karaktärerna så trollbindande på både gott och på ont så att det är helt omöjligt att lägga ifrån sig boken och jag läser ut den på några timmar.”
Fantastiska berättelser

”Tempot är högt, huvudpersonerna trasiga och komplexa, och trots att författarnas knep för att dra in läsaren är så tydliga kan jag inte låta bli att förföras.”
Kerstin Bergman, Ystads Allehanda

”För mig tar det emot att börja läsa en ny bok om den vildsint drogmissbrukande polisen Zack som befinner sig långt utanför lagens råmärken och halva tiden knappt vet vad han sysslar med. Men när jag väl börjar fastnar jag, för den här författarduon kan berätta. En pojke hittas mördad på ett oväntat ställe, både spektakulärt uppvisad och märkligt undangömd, och spåren leder till handel med flyktingbarn.”
Lotta Olsson, DN

”Leon är spännande och actionfylld ända från första sidan och berättelsen är minst lika våldsam och brutal som den var i Zack. Och jag är fast ända från första sidan och kan inte sluta läsa förräns jag läst det allra sista ordet på sista sidan. Den här serien är verkligen nånting för den som gillar action och spänning!”
Boklysten

”Det går inte att lägga ifrån sig boken. Så oerhört har den fångat mig och mitt hjärta. Det var länge sen en bok kunde binda mig emotionellt på detta sätt. Det blir nästan en plåga att läsa vidare. För varje sida man läser desto verkligare blir berättelser, desto djupare dras man ned. Man vill bara komma till slutet, hoppas att de räddar den lille pojken, att man får slå ihop boken och hoppas att fantasin överträffar verkligheten.”
Bokbunden

”Boken är bitvis ganska brutal, men också otroligt spännande. Kallentoft & Lutteman vet hur man fängslar läsarna, och inte ett enda ord känns överflödigt i den här boken. Allt som händer för handlingen framåt och alla trådar sammanfogas mycket skickligt i slutändan. Tempot är högt, det händer någonting hela tiden. Det gör att man helt enkelt inte kan sluta läsa. /…/ Hatten av för två herrar som vet hur man skriver en perfekt hårdkokt deckare som lämnar läsaren andlös.”
Johannas deckarhörna

”En av mina favoriter i den svenska deckarfloran hittills i år är Mons Kallentoft och Markus Luttemans Leon. … Tempot i Leon är högt, huvudpersonerna trasiga och komplexa, och trots att författarnas knep för att dra in läsaren i berättelsen ibland är väl övertydliga så funkar det. Leon är en riktig bladvändare som man inte kan annat än att läsa i ett sträck.”
Kerstin Bergman, Crimegarden

”Det är spännande, välskrivet och delarna som handlar om Zacks missbruk är fantastiskt gestaltade. Mycket underhållande och mörkt…och jag rekommenderar boken varmt!”
Läsa och lyssna

”Fasansfull spänning på högsta nivå!! Ja så kan man sammanfatta andra delen i Herkulesserien. Jag var väldigt imponerad av första boken och Mons Kallentoft och Markus Lutteman har verkligen lyckats med att följa upp den med en minst lika bra story. Det är verkligen spännande och fängslande från första till sista sidan och nu sitter jag redan och hungrar efter fortsättningen…”
Mysterierna

 

2 reaktioner på ”Leon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.